Tre dagar som gått

Den här veckan har varit tämligen fullbokad! Måndagkvällen var det inbokat kvällsmöte på jobbet, så jag kom inte hem förrän framåt halv tio. Idag slutade jag tidigt och tanken var att jag och Johan skulle hinna laga älgköttbullar/biffar innan han skulle till jobbet. Det slutade såklart med att han rusade iväg till jobbet och jag stod kvar och stekte biffar.:) Efter matlagningen åkte jag iväg för att fira av en kollega som slutar. Vi var några från jobbet som träffades i en klubbstuga och åt soppa, våfflor och sjöng lite schlager (jag spelade keyboard). Brasan var tänd och det var jättetrevligt! Hemma vid halv tio idag igen och lagom trött…

I morgon har jag kurs igen, men nu börjar det lida mot sitt slut. Efter i morgon är det bara två gånger kvar! Känns jättekonstigt, tiden går så himla fort… Jag kommer sakna dem, både hundarna och deras ägare.

Idag har det faktiskt varit ganska fint väder här, sol och runt 14 grader! Bjuder på en bild från i somras innan jag tackar för visat intresse!:)

Tinca
Tinca under en simtur i Skellefteå