Kvllspromenad, kurs och schferkul

I onsdags kte jag, Johan och Tinca hem till Berit och Joakim fr att umgs lite med dem och deras schfrar. Vi gick en promenad i skogen och hundarna fick vara lsa, funkade bra!:) Nog fr att jag fr ha koll p Tinca hela tiden, men det gick bra! Jag vill inte riskera att hon rkar i slagsml igen, vi har kommit fr lngt med vra hundproblem fr att jag ska vilja brja om frn brjan igen. Det r dock hrligt att vi kan g en promenad med alla hundar utan att det blir brk! Tack Berit fr en hrlig kvll, mackorna var jttegoda!

Igr var det dags fr min kurs igen, kurstillflle 6 var vi framme vid. Hundarna fick trna p fljsamhet med lsa hundar. En deltagare fick g slalom mellan vriga hundar och dessutom la jag och Lena p extra strning i form av att vi frskte locka med leksaker och lgktt! Sen var det sitt/ligg kvar med strning som stod p schemat. Hundarna fick sitta p en rad och vi ledare gick frbi och strde hundarna med ktt och leksaker. Vi r jttenjda med alla hundar!:)

Idag nr jag kom hem efter jobbet hade jag huvudvrk och skulle bara g en kortis med Tinca, men nr jag vl var ute var det s underbart vder att jag var tvungen att g en runda, kom sedan inte hem frrn 1,5 timme senare. S kan det bli! Lite foton frn promenaden kommer hr…

Tinca

Tinca

Tinca
Hopp ver en ”sugga”
Tinca
Full fart efter bollen
Tinca

Tinca

Tinca

Tinca
Full fart med bollen
Spindelnt
Spindelnt p en bro ver Tabergsn