Kvällspromenad, kurs och schäferkul

I onsdags åkte jag, Johan och Tinca hem till Berit och Joakim för att umgås lite med dem och deras schäfrar. Vi gick en promenad i skogen och hundarna fick vara lösa, funkade bra!:) Nog för att jag får ha koll på Tinca hela tiden, men det gick bra! Jag vill inte riskera att hon råkar i slagsmål igen, vi har kommit för långt med våra hundproblem för att jag ska vilja börja om från början igen. Det är dock härligt att vi kan gå en promenad med alla hundar utan att det blir bråk! Tack Berit för en härlig kväll, mackorna var jättegoda!

Igår var det dags för min kurs igen, kurstillfälle 6 var vi framme vid. Hundarna fick träna på följsamhet med lösa hundar. En deltagare fick gå slalom mellan övriga hundar och dessutom la jag och Lena på extra störning i form av att vi försökte locka med leksaker och älgkött! Sen var det sitt/ligg kvar med störning som stod på schemat. Hundarna fick sitta på en rad och vi ledare gick förbi och störde hundarna med kött och leksaker. Vi är jättenöjda med alla hundar!:)

Idag när jag kom hem efter jobbet hade jag huvudvärk och skulle bara gå en kortis med Tinca, men när jag väl var ute var det så underbart väder att jag var tvungen att gå en runda, kom sedan inte hem förrän 1,5 timme senare. Så kan det bli! Lite foton från promenaden kommer här…

Tinca

Tinca

Tinca
Hopp över en ”sugga”
Tinca
Full fart efter bollen
Tinca

Tinca

Tinca

Tinca
Full fart med bollen
Spindelnät
Spindelnät på en bro över Tabergsån