Viltspår och Hundens dag

Idag var det då dags för Tincas viltspårskurs! Vi är sex deltagare med olika raser (tollare, drever, borderterrier, weimaraner, pinscher och så då schäfern Tinca). Jättetrevligt folk och härlig stämning!:)

Tinca fick ett spår i väldigt snårig terräng, bara runt 100 meter för att kursledaren skulle kolla av på vilken nivå vi är på. Hon skötte sig jättebra doggen och spårade bra! Sen ville hon gärna ta en annan hunds spår med, hon tyckte det var hemskt orättvist att hon fick sitta kvar på stigen och bara titta! *s*

Efter kursen åkte vi till Hundens dag för att kika runt lite och träffa hundmänniskor. Träffade Carin & Svea (boxerkompis) och stannade kvar där medan Johan åkte hem med Tinca. Carin och Svea tog hem tredjeplaceringen i både Jönköpings snabbaste hund och Jönköpings vackraste hund!:D Hon vann ett par små fodersäckar och vi fick en, tack Carin!!:) (Hennes egen hund äter specialfoder.)