Vaccination och Irlandsbilder

Idag fick Tinca sin årliga vaccinationsspruta och vi passade på att få nytt kortison utskrivet när vi ändå var hos veterinären. Dessutom fick vetten titta på Tincas avslagna tand, och som tur är behövs ingen behandling!

Ikväll gick jag och Tinca ut på en timmes runda på vår ”banvall”, mötte tyvärr både hundar och en del motionärer så hon kunde inte vara lös hela tiden. Hundmötena gick jättebra idag!! Tyvärr fick vi ett bakslag på femte hunden vi mötte, när vi precis passerade en krök så Tinca blev överraskad och jag hann inte avleda henne i tid, så hon skällde lite, men jag kunde bryta henne snabbt! På rundan hängde jag upp några Frolic i ett liggande träd och i nån buske och det var riktigt klurigt att hitta godisarna idag! *s* Tinca letade i en annan buske väldigt länge, hon till och med stod på bakbenen och tryckte ner gren för gren för att kunna kolla igenom alla som hon inte nådde upp till med nosen. Det var en underbart härlig syn, hon jobbade så bra och vi njöt nog lika mycket båda två! Tyvärr hade jag inte kameran med, det hade blivit kanonbilder!

Lägger ut några bilder från Irlandsresan nu, fler bilder kommer i galleriet framöver!

Flygplansvinge
Bild på en flygplansvinge taget från fönstret.
Björnbär
Björnbär fanns det massor av vid min kusins hus, här är det kusinbarnet Enya som plockat ett bär.
Enya och Tischa
Bästa vänner. Enya och dobermannen Tinghofs Tischa (som fick flytta med till Irland från Sverige).
Tischa
Tischa, nu 10 år gammal, ligger och vaktar gården.
Utsikt
Vy från en utflykt uppe i bergen, här i förgrunden möts två berg och bildar ”The V”.
Öl
Första ölen. Efter dopet på lördagkvällen gick vi till puben allihopa, inklusive barnen! Efter nån timme fick ungarna åka hem med barnvakterna och vi andra stannade kvar. Lite annorlunda mot Sverige va?!
Enya sminkar sig
Det ska börjas i tid. Enya fyller 3 år i september, och hon var fascinerad av mitt smink! *s* Här lägger hon mitt puder som ögonskugga!
Staket
På måndagen gjorde vi en utflykt till klipporna och gick längs en liten stig för att komma högst upp – jättevackert!!
Fågel
En fågel som fotades uppe på klipporna.
Lös hund
Det finns många lösspringande hundar på Irland (dock ej herrelösa), de springer över gatorna själva och runt bland alla människor och andra hundar. Äntligen lyckades jag fånga en på bild!
Tidvatten
Tidvatten. Så himla häftigt att få uppleva en sån här syn! Man ser ju verkligen att det är stor skillnad mellan ebb och flod!

2 kommentarer:

Stängt för kommentarer.