Kvllslek med barn!

Efter att Tinca suttit och stirrat p min rygg i en timme i ett frsk att f tidigare kvllsmat gav jag upp! *s* Hon fick maten vid halv fem och fick sedan ha trkigt ytterligare nn timme medan jag jobbade klart med fotona frn mormors 80-rsfirande. Sen tog jag med mig kameran, hund och boll p snre och gick ner till ngen. Tinca har blivit otroligt duktig vid hundmten, de senaste tre dagarna har hon kunnat passera hundar p 10 meters hll utan att sklla verhuvudtaget!!! Jag r s stolt…

P ngen str grset hgt, ver en meter r det i alla fall! Dr kastade jag in Tincas boll ngra gnger fr att hon skulle f anvnda nosen lite. h jisses vilken energi hon hade damen!! Jag har kat hennes motion/aktivering de senaste veckorna och det mrks! Hon blir betydligt snabbare uttrkad numera…

Jag slngde in en fjrrdirigering mitt i leken, och jag r jttenjd med frflyttningarna, de var perfekta med tassarna p exakt samma stlle hela tiden, dremot var farten inte den bsta nu i vrmen…

Vi fortsatte fr att ta en liten promenad lngs med bcken, och nr vi gr dr i godan ro kommer tv smkillar cyklandes! De frgar om de fr klappa hunden och sen stannade de en jttelng stund och pratade! De frgade om de fick kasta lite boll till Tinca och det hade vi ju inget emot *s*. Jag hjlper grna ungar att umgs p ett vettigt stt med hundar. ”Det var vl bra att vi kom hit och lekte lite med hunden, d r hon trtt nr hon kommer hem och sover gott?” – dom r ju fr hrliga!! Den ena killen hade hund och han var jtteduktig, den andra var lite vl flaxig fr sitt eget bsta *hehe*, men vi hade jttekul allihopa! Sen ville dom testa att g i koppel med Tinca och hon sktte sig alldeles utmrkt fram och tillbaka lngs med bcken. Visade sig sedan att ungarna skulle brja i ettan, jag hade gissat p trean-fyran, s ”mogna” var de. Tnk vad fel man kan ha, och jag som nd jobbar med ungar!
Fjrrdirigering med lggande
Fjrrdirigering med lggande (frn sittande), i vanliga fall slnger hon sig ner, nu blir det ganska segt med ett ben i taget som lggs ner.
Vntar p att f rusa ivg
Vntar p att f leta efter favoritbollen…
Full fart
ntligen!!
Kommer in med bollen
P vg in med bollen, full fart som vanligt! Hennes vnstra ra har varit irriterat sen igr…
Tinca
Tinca…
P vg mot mig
Stannar jag vnder Tinca direkt om…
Kamplek
Kamplek med en av killarna.
Lek
Mera lek…
Tinca och de tv killarna
Trtt Tinca tillsammans med de tv hrliga killarna!