Hemma frn semestern!!

D r vi hemma frn vr semester i Skellefte! Vi har haft 10 kanonbra dagar d vi har solat, badat, shoppat, cyklat, fiskat, hlsat p slkt till Johan, lmnat in bilen p verkstad (kostade multum), fngat krftor, tit egenfngade krftor… Tinca fyllde 5 r den 19 juli och hon fick fira med bland annat ett baconrkt tuggben och dlig mage i ett dygn! ;)

Tinca har lrt sig att hoppa i frn bryggan, tidigare har hon bara velat springa i via strandkanten, men nu efter att vi smtvingat/hetsat henne s hoppade hon glatt i! *s*

I stort sett varje kvll/natt har vi kt ut med bten och fiskat. Frra gngen vi var i Skellefte fick Tinca stanna hemma i stugan men den hr gngen ville jag ha henne med i bten. Jag var frberedd p att det skulle bli vldigt jobbigt frsta gngen, och det blev det! Hon gnllde och ylade och stirrade runt, och var vldigt frustrerad ver att vi satt ute p trsket (sjn) utan att hon fick hoppa i och bada. *fniss* Efter mycket tlamod och ngra ordentliga tillsgelser slappnade hon dock av ngra minuter mot slutet av vr fisketur. Andra kvllen tog det inte riktigt lika mnga timmar innan hon slappnade av och tredje kvllen sov hon nstan hela tiden! :D Fjrde kvllen hade hon somnat innan vi ens passerat hela forsen och kommit ut p trsket (tar ett par minuter)!

Hon har dessutom ftt va sig i att sitta bunden ute i trdgrden en massa och mot slutet av veckan la hon sig faktiskt ner med hakan i backen och nstan somnade!! Vilka framsteg hon har gjort gumman… *stolt*

Lgger in ngra bilder nu, fler kommer ut p hemsidan vid senare tillflle!

Tinca
Tinca i full fart efter frisbeen
Tranor
Ett par tranor som flg ver oss en natt nr vi var ute och fiskade, klockan r halv elva p kvllen
Tinca o Johan
Johan i kanoten och Tinca som simmar jmte
Tinca
Tinca i favoritelementet vatten!
Tinca och Johan tar igen sig
Johan och Tinca pustar ut efter en lekstund
Tinca
Tinca jagar vattenstrle och kastar sig ut i vattnet
Tinca
Tinca med vattenstrlen igen!
Solnedgng
Vacker solnedgng
Tinca
Tinca spanar ut ver vattnet i brjan p en fisketur
Tinca
Tinca i slnten vid stugan
Spegelblankt
P hemvg frn en fiskerunda, vattnet helt spegelblankt (klockan r 00.30)