Hemma från semestern!!

Då är vi hemma från vår semester i Skellefteå! Vi har haft 10 kanonbra dagar då vi har solat, badat, shoppat, cyklat, fiskat, hälsat på släkt till Johan, lämnat in bilen på verkstad (kostade multum), fångat kräftor, ätit egenfångade kräftor… Tinca fyllde 5 år den 19 juli och hon fick fira med bland annat ett baconrökt tuggben och dålig mage i ett dygn! ;)

Tinca har lärt sig att hoppa i från bryggan, tidigare har hon bara velat springa i via strandkanten, men nu efter att vi småtvingat/hetsat henne så hoppade hon glatt i! *s*

I stort sett varje kväll/natt har vi åkt ut med båten och fiskat. Förra gången vi var i Skellefteå fick Tinca stanna hemma i stugan men den här gången ville jag ha henne med i båten. Jag var förberedd på att det skulle bli väldigt jobbigt första gången, och det blev det! Hon gnällde och ylade och stirrade runt, och var väldigt frustrerad över att vi satt ute på träsket (sjön) utan att hon fick hoppa i och bada. *fniss* Efter mycket tålamod och några ordentliga tillsägelser slappnade hon dock av några minuter mot slutet av vår fisketur. Andra kvällen tog det inte riktigt lika många timmar innan hon slappnade av och tredje kvällen sov hon nästan hela tiden! :D Fjärde kvällen hade hon somnat innan vi ens passerat hela forsen och kommit ut på träsket (tar ett par minuter)!

Hon har dessutom fått öva sig i att sitta bunden ute i trädgården en massa och mot slutet av veckan la hon sig faktiskt ner med hakan i backen och nästan somnade!! Vilka framsteg hon har gjort gumman… *stolt*

Lägger in några bilder nu, fler kommer ut på hemsidan vid senare tillfälle!

Tinca
Tinca i full fart efter frisbeen
Tranor
Ett par tranor som flög över oss en natt när vi var ute och fiskade, klockan är halv elva på kvällen
Tinca o Johan
Johan i kanoten och Tinca som simmar jämte
Tinca
Tinca i favoritelementet vatten!
Tinca och Johan tar igen sig
Johan och Tinca pustar ut efter en lekstund
Tinca
Tinca jagar vattenstråle och kastar sig ut i vattnet
Tinca
Tinca med vattenstrålen igen!
Solnedgång
Vacker solnedgång
Tinca
Tinca spanar ut över vattnet i början på en fisketur
Tinca
Tinca i slänten vid stugan
Spegelblankt
På hemväg från en fiskerunda, vattnet helt spegelblankt (klockan är 00.30)