Frberedelser infr resan

P sndag morgon br det av, d ker vi de 115 milen till Skellefte med fullpackad bil och tv hundar dr bak! :) Det r Tinca och svrfrldrarnas drever Wille som ska med, svrfrldrarna ker egen bil men eftersom vr bil har AC r det bst fr hunden att f ka med oss. Jag lnade en bur av en kompis, tanken var att Wille skulle sitta i den och s skulle Tinca f resten av utrymmet, men det visade sig att den tog alldeles fr stor plats fr att det skulle knnas schysst mot Tinca. Nr vi nu har stort utrymme fr henne att ka i vill vi inte att hon ska behva ligga trngt. Nepp, inte i 115 mil inte! :)

S det blir till att provisoriskt gra en mellanvgg till grindarna, antingen av kompostgaller eller plywood. Kompostgaller ligger nrmast till hands eftersom vi har sdant hemma. Nja, vi fr vl se hur resultatet blir!

Idag har jag tvttat, och ikvll och i morgon ska vi packa, tvtta bilen, fixa mellanvggen, vattna blommor, rengra akvariumen mm. Johans brder ska vara fiskmatare och blomvattnare under vr Skellefte-semester.

Kamerorna ska garanterat packas ner, kanske kan jag f lika hrliga bilder som frra Skellefteresan gav? *hoppas hoppas* Bilder frn den resan kan ni se hr.