Trning med Berit

Under en tid har Tinca haft ett sr p svanstippen, jag tror att ngon har trampat p hennes svanstipp och slitit bort plsen som sitter lngst ut, fr svansen r naken p sjlva tippen. Detta har hnt en gng tidigare, men det sret lkte bra. Den hr gngen r det betydligt vrre, d Tinca inte kan lta sin svans vara utan hon slickar p den ganska mycket nr vi inte r i nrheten. Jag tvttar sret och smrjer det med en kortisonsalva som r jttebra, men det hjlper inte nr hon slickar upp sret igen. Vi har en krage nere i frrdet men jag vet rligt talat inte var i all rra den finns. Vrt frrd ser h e m s k t ut. :( Nvl, har jag inte lyckats f sret att lka ngorlunda till p onsdag s mste jag nog boka en tid hos veterinren s de fr titta p det. Idag har hon som vl r ltit svansen vara, s det kanske r p bttringsvgen trots allt… *hoppas hoppas*

Idag p frmiddagen kte jag och Tinca upp till hundklubben fr att trffa Berit och hennes schfrar. Det var soligt och lagom varmt och vi brjade med att g en liten promenad. Tinca sktte sig jttebra och jag r jtteglad att hon brjat fungera bttre med andra hundar!! :) Jag blev n g o t valpsjuk nr jag gosade med den 4 mnader unga Dior… Tids nog r det min tur!

Vi brjade med att jag snabbvisade hur jag och Tinca brukar gra momenten, hur mina kommandon lter osv. Tinca var lite sl, jag tror att det beror p hennes svans i kombination med all pollen som finns i luften just nu, Tinca r ju allergisk hon med! Hon blir ltt andfdd och har inte alls samma fart som hon brukar.

Nvl, sedan tog Berit ver och krde en hel del fotgende och provade ven inkallning, lggande och stllande under gng. Jag mste sga att jag r jtteimponerad ver hur bra Tinca gr med Berit! Jag r stolt ver hur duktig Tinca r och jag hoppas verkligen att hon nu kan f en chans att visa vad hon gr fr, min lilla dam… :) Berit – du r en rddare i nden!! TACK!

Hr kommer ett par bilder p den vackra Dior:

Dior

Dior