Jag = 24 år!!

Idag fyller jag 24, och därför tänkte jag ha en alldeles egen EFIT-dag idag! (Läs mer på fototimmen.org om ni vill veta mer om vad EFIT innebär.) Bilderna hittar du på min fotosida under kvällen.

Jag, Johan och Tinca har tagit vår vanliga söndagspromenad tillsammans, den här gången blev det över 1,5 timme, skönt!

Tinca
Min Tinca…

Sen nu på eftermiddagen var Johans föräldrar här på fika, och ikväll ska vi dit och grilla. Har fått en massa gratulationer idag, tack alla! :)

Senare på natten: Nu är hemsidan uppdaterad på olika ställen, bland annat ligger bilderna från dagens EFIT ute! :)

5 kommentarer:

  1. Jätte Grattis på födelsedagen! Hoppas din dag har varit bra.
    Kramar

  2. JÄTTEgrattis i efterskott!!

    Skänkelvikning inom hunderiet är precis som i hästeriet, man går i en cirkel och sätter högerbenet framför vänsterbenet hela tiden och detta gör man för att göra hunden medveten om att den har en rumpa och ”rättar” in den bättre vid svängar osv. Är du med på min något virriga förklaring?
    Kram!

  3. Vänstercirklar hela tiden. Tänk bara på att skynda långsamt med skänkelvikningen – gör bara små rörelser i början, och större och svårare efter hand. Sen borde man kunna börja backa runt. Svårt är det iaf men jisses vad snyggt det ser ut när hunden väl kan det. En hund på lägre (elitklass bruks) gjorde det och ja, vad säger man *dreggel*

  4. Har du ingen ”knapp” till bloggen?? Jag hittar den inte, har letat mig in nån annan väg nu… Kramis

Stängt för kommentarer.