Mamma Mia!

När vi ändå är igång så har vi nu bokat en resa till Stockholm i november då vi ska gå på ”Mamma Mia!”, äta en trerätters middag och sedan sova på hotell. Något att se fram emot i höstrusket! Det gäller att vara ute i god tid, bara fem månader kvar nu! *s*

2 kommentarer:

  1. Vi skulle varit på den nu i april men tyvärr fick vi avstå för att det var för kort tid tyckte vi. Skulle åka buss upp och det skulle vara väldigt intensivt för att sen åka buss hem igen någon dag senare.

    Jag med min nackskada skulle inte klara av detta så därför valde vi att avstå tyvärr, men vi får försöka göra det själva en annan gång så man är i storstan längre tid.

    Ha det gött, jag är AVIS på er :-)

  2. Å vad hon roar sig!!! =) Hoppas helgen har varit trevlig. Musical i höst låter underbart, vill också se den! kramen

Stängt för kommentarer.