Instagram i bloggen eller inte?

Ni har ju säkert märkt det att bloggen uppdateras betydligt oftare än tidigare. Det beror på den enkla lilla anledningen att jag kopplat mitt Instagram-konto direkt till bloggen, så alla bilder jag tar via Instagram läggs upp i ett separat inlägg här i bloggen. Instagram är en fyndig liten grej, där man snabbt och enkelt tar foton med mobilen och delar med sig till sina vänner. För en fotogalning för mig är det skitkul även om bilderna via telefonen blir rätt kassa.

Jag har använt Instagram då och då under det senaste året men har varit lite splittrad då det både är bloggen, Facebook och Instagram som tagit min uppmärksamhet. Bäst av allt vore förstås att länka samman alltihop så man bara behöver uppdatera på ett ställe men att det syns på alla tre. Sagt & gjort. Vet dock inte om jag är riktigt nöjd med att det skapas separata inlägg för varje bild, skulle vilja kunna skriva lite mer till varje bild som publiceras på bloggen, men i så fall får jag gå in och göra detta separat.

Kanske skulle jag nöja mig med att ha Instagram-bilderna som ett separat litet galleri i högermenyn i bloggen? Vad tycker ni? Ni som bara besöker bloggen, uppskattas de bilderna eller ser ni hellre ”bara” när jag gjort riktiga inlägg med text och bild? Det finurliga med Instagram är ju att det är ögonblicksbilder som publiceras pÃ¥ en sekund, kanske kan va roligt även för släktingarna som är utspridda över Sverige. :)

Era tankar, tack!

4 kommentarer:

Stängt för kommentarer.