Universeum och Liseberg

I onsdags var vi iväg på skolresa i Göteborg med Universeum och Liseberg på schemat. Dagen var otroligt lyckad med fint väder, lyckliga barn och nästan inga köer någonstans. Kunde inte ha blivit bättre! :)

I övrigt har veckan varit tuff med jobbrelaterade grejer varenda kväll och jag har inte kommit hem förrän sent på kvällarna. Min lediga fredag har använts till ta-igen-tid, alltså har den varit väldigt slapp och slö. Om en stund åker vi ner till stugan för att sova över där, och i morgon blir det viltspår med älgklöv och eventuellt lite vilthanteringsträning med pippifåglar för Ztimma. Upptag, avlämning och bäraövningar kan man inte få för mycket träning av!

Grön mamba
Grön mamba på Universeum

2 kommentarer:

  1. Vilken härligt grön färg på ormen.. även om ormen är mindre trevlig!

    Hoppas ni får det trevligt i stugan!!
    och att träning går bra..
    kram kram!!!

Stängt för kommentarer.