En kortis

Jag och Ztimma
Jag med 10 veckor gammal Ztimma i Tylösand, foto J. Lundmark.

Dagarna försvinner i en rasande fart, så jag hinner varken med bloggen eller fotandet som jag skulle önska. Nu under långledigheten har vi målat vårt kontor, och varit och beställt en fondtapet som ska upp på en av väggarna. I torsdags var vi på middag och film hos ett par kompisar, och Ztimma fick leka med deras parson russell terrier Gizmo. Ikväll ska vi iväg på grillning hos ett par andra kompisar, skönt att få maten serverad! :P Just i detta nu står dock en supergod paj gjord på älgfärs, fetaost, körsbärstomater och broccoli i ugnen, vi får äta den i morgon nu när kvällsplanerna ändrats. :)

Idag är det valpträff hos uppfödaren, men vi hann tyvärr inte åka dit. I morgon ska jag ägna dagen åt att förbereda veckans utvecklingssamtal, sedan är varenda kväll uppbokad den här veckan. Pust – det har verkligen fullt upp ända fram till sommarlovet. Tur jag älskar mitt jobb!

Vill avsluta med att tacka för alla kommentarer och mail den senaste tiden, ni fortsätter höra av er trots att jag aldrig har tid att höra av mig tillbaka. Jag lovar att det blir bättring om ett par veckor! Kram till er alla!

10 kommentarer:

 1. Ni ser ut att trivas tillsammans, du och Ztimma. :smile: Och söt som socker är hon naturligtvis.

 2. Halloj !

  När du får nän sekund över kan du ju kika på liten odågas ( Läs Lizzies ) filmsnutt från Gävle BK … :razz: ! Tror dessvärre att hon tappade lite av sin odågeimage .. :wink: , men det är väl smällar man får ta låter hon hälsa .. *s* !

  Det verkar iaf inte gå nån nöd på er .. :-x och Zäta tyx trivas med att utforska världen .. :smile: !!

 3. Vilken fin bild på dig och Ztimma!

  Vad synd att ni inte hann åka på valpträffen, hade nog varit kul!! Men det kommer nog säkert fler tillfälle kan jag tro..

  Jobba lugnt nu.. snart är du ju leeedig!! :razz:

 4. Förstår att det är mycket – men håll ut – snart är sommarlovet här på riktigt! Underbar bild på dig och din lilltjej! Ta hand om dig nu de sista skälvande dagarna av terminen så hörs vi av! Kram

 5. Vad roligt att det går så bra med lill fis :)

  Ja det ska verkligen bli roligt med rapport kursen. Något som alltid intresserat mig men som aldrig blivit av att man kört. Men nu när man har en spring tokig kille så vore det kanske inte fel :)

  När får man se lite kort ifrån radhuset då?

  Kram kram

Stängt för kommentarer.