Halmstadbesök

Ztimma med en brandslang
Ztimma leker med en brandslang bredvid pappas Målle

Ztimma med brandslangen
Ztimma kampar med brandslangen

Ztimma, Målle och Nelli
Ztimma, Målle och Nelli

Ztimma vid Tylösand
Ztimma i Tylösand

Ztimma vid Tylösand
Ztimma i Tylösand

Man kan ju inte säga att dagarna går långsamt i alla fall! Jag har massor av göra på jobbet och Ztimma har fullt upp på dagis. :) Förra måndagen var vi på hundklubben för att den lilla damen skulle få se andra hundar och vänja sig vid omgivningarna och att bara ta det lugnt, hon klarade det jättebra! Vi blev lite överraskade av några skott som sköts, hon gillade inte skjutandet direkt, men när hon fick leta korvbitar i gräset brydde hon sig inte om det längre. Vi fick också lite träningstips av Ulrika – tusen tack!

I fredags var jag ledig, så jag tog med mig Ztimma och gick förbi jobbet en sväng för att ungarna i klassen skulle få se henne. Hon var väldigt populär! ;) Ztimma hälsade lugnt och sansat och strosade sen runt och undersökte marken. Under promenaden hem mötte vi några barnvagnar (jättebra, nu är de inte läskiga längre!) och en hund, som hon inte fick hälsa på – nyttigt.

Sen åkte vi vidare ner mot Halmstad. Ztimma fick nosa på en katt och sedan bekanta sig med pappas två hundar, Målle var väldigt intresserad men hos Nelli var hon inte populär. :) Vi åkte förbi pappas nyköpta tomt och sedan var vi bjudna på grillning på kvällen. Där fick Z träffa pappas särbos hundar (chihuahua, italiensk vinthund och cavalier king charles spaniel), den lilla vinthunden och Z var lika stora och hade riktigt roligt ihop. Behöver jag säga att Z sov bra efter den dagen? :)

Lördagen tillbringade vi tillsammans med brorsan, hans fru och min brorsdotter som nu hunnit bli två månader gammal. Vi åkte ut till Tylösand och satt och fikade medan vi tittade ut över sanddynerna. Jag saknar verkligen havet… Ztimma är en dröm att ha med sig, hon är så himla cool! Finner sig tillrätta i alla situationer och är harmonisk och trygg. Vi gick ner till stranden så hon fick känna lite sand under tassarna – det var populärt! Vi avslutade med lunch hos farmor och farfar, där Z sov sig igenom största delen av besöket…Sen bar det av hemåt igen, så vi skulle hinna hem till Eurovision. Z är lugn i bilen numera och sover mestadels av tiden – skönt! Faktum är att Halmstadbesöket tagit hårt på hennes krafter, hon har sovit nästan hela dagen! Inte ens när vi fick besök ikväll orkade hon hälsa förrän efter en stund. ;)

9 kommentarer:

 1. Tusen tack för att vi fick gosa med det lilla silkesdjuret, hon var lika mjuk som hon ser ut på bild.
  Gosa från oss också. Kramar till Er alla.

 2. Jag vill oxå gossa med liten haj…. men hon ser väldans snäll och beskedlig ut den lilla tjejen. Vi var och gosade med Timos valpar i lördags, dom är 13 dagar nu och ögonen började öppna sig. Det var små falukorvar som låg härs och tvärs och somnade mitt mat och förflyttning :-x
  Valpar luktar så gott så jag behöver vaccinera mig mot valpsjukan :wink:

 3. Inne och kikar på den söta Ztimma. Masa nospussar till henne och önskar en najs vecka till matte!

 4. Hej Kattis!

  Ses vi på lördag hos Carina? Hoppas det!!

  Kram Lena å Zingel

 5. Åh vad roligt att det går bra bra :)
  Hon verkar vara en riktigt duktig och go liten tjej minsann. Vore kul att träffa henne snart :)

  Önskar dig en härlig långledighet nu!

  Kram kram

 6. så roligt med dina rapporter om hur det går för er och ztimma! hur känns det nu att vara flattematte? :D
  kram!!

Stängt för kommentarer.