Ny tavla i hallen

Halltavla

Äntligen har den kommit upp på väggen, vår nya halltavla! :)

Lina/Kitchenbloom har gjort illustrationen, som jag haft ögonen på ett tag (se länk här). Tack Lina för att du skickade min beställning så snabbt! :)

Idag var jag på Ikea efter jobbet och köpte en ram, och ikväll sattes tavlan upp i hallen. Det blev rent ut sagt skitsnyggt! Är supernöjd – illustrationen passade in i vår hall precis lika bra som jag trott! Jag har även några andra illustrationer från Lina här hemma som ska ramas in, bilder kommer senare!

17 kommentarer:

 1. Tror inte att Idol var något för honom. Han mår nog bäst av att få göra sin egen musik. Den är faktiskt riktigt bra efter det material jag hörde honom spela på audition. Men jag kommer sakna honom.

  Idol var ingenting för honom och jag tror att han gör karriär ändå. Det hade inte varit bra för Lars att vinna idol för han hade inte ställt upp på det konceptet som skivbolaget för Idol kräver. Då jobba dygnet runt för att släppa en skiva så snabbt som möjligt då idolvinnarens namn fortfarande är hett. Det har man ju sett genom åren att vinnaren blir till en dagsslända. Hur bra går det för ex Marie Picasso idag jämfört med Amanda Jensen?!

  Tack för raderna hos mig glad jag blir :0) Ja Anna är riktigt bra annars :) kram

 2. Tavlan är verkligen snygg! Har kikat in hos Lina också och hon är duktig. :)
  Har även tittat runt lite hos dig och blivit helt betagen av dina foton på Tinca och frostfotona är bara så underbart vackra. Så duktig du är! :)

 3. Jag tycker också att det är snyggt med blockljus i adventsljusstaken, så det blir det antagligen i år. Ja, torkade apelsinskivor och kanelstänger är verkligen en fin dekoration! Och så luktar det jul då också. Trevlig helg! Kram

 4. Ja det är himla trevligt faktiskt…. tänkte ju försöka komma ut och tävla nästa år… Men först vill jag ha ett skitsnyggt frittfölj. Eftersom det är grunden till allt så känner jag att jag måste lägga ner ÄNNU mer tid på det nu. Så det är roligt :)

  Hur går det med hundplanerna för din del då? Lagt ner helt detta med att skaffa valp?

 5. Ja det förstår jag… särskilt nu när ni får betala mer än vad man kanske borde göra på hunden. Men de är ju värda alla pengar i världen :)

  Ha ha, du är ju som jag… och tänker först på en ras och sen vill man ha en annan, och sen en annan igen osv… Hoffe är inte intressant längre då?
  Flat är ju trevliga och väldigt föriga. Du får väl hänga med på något jaktprov och hjälpa till sen då så du får lite mer inblick i jaktträningen för prov. Lite annat än den riktiga jakten så att säga…

  Ha en trevlig helg!

 6. Ja, det är ju det vi pratat om lite tidigare. Just detta med att ha en schäfer (t.ex.) tillsammans med andra hundar att man faktiskt delvis måste ha en nagel i öget på dem. Lite därför jag valde att ha en till labbe istället nu medan vi bott i lägenhet. Men nu är det ju hus som gäller så inte alls omöjligt att det blir en liten schäfer sen :) Vi får se….

  Tror iofs inte att du är för hård för en flatte. Uppfattar dig som väldigt mjuk i din träning och träningstänk. Så där tror jag absolut inte att det är några problem. Sen är det ju roligt men en lite mer förig hund som flatten är om man vill träna lite lydnad med :)

 7. Hej!
  Kul att du tittade in och lämnade en kommentar :smile:
  Riktigt fin hund du har! Här kommer jag titta in fler gånger.
  Ha det bra!
  //Sofie

 8. Till Habo bär det av. Är ju därifrån så längtar faktiskt tillbaka. Och en vacker dag (om x antal år) så vill man kanske ha barn och jag måste säga att jag 10ggr hellre låter dem växa upp och gå i skola i Habo än i Jönköping. Mysigt att bo nära familjen och till naturen.

  Haft en bra helg annars?

 9. Åh – finfin tavla! Jag var nere i Jkpg för några veckor sedan man tiden blev mer knapp än jag räknat med då min kära föreläsare valde att förkorta vår lediga tid med två hela dagar… Men vi åker nog ner igen i mellandagarna – är du hemma då?

  Jo, planerna för Sotas blivande man är i full gång. Det är klurigt att bestämma sig och jag tittar både här och där men hon ska ha valpar hos mig i vår är det tänkt…

  Är du valpsugen?! :wink:

 10. Ja, dryga lärare finns det ju överallt så det är nog inget ”unikt”.
  Däremot det som talar för Habo skolan (Haga boda) är att det är den rikaste i länet och har stor tillgång till moderna saker. Och maten är jätte fin. Därför tycker jag den är ett stort plus. Sen finns det ju plus och minus saker på alla skolor såklart.

  Det som var mest avgörande att vi valde Habo är att jag gärna vill vara nära min familj. Min mamma och syster med familj. Tycker det är så roligt med gångavstånd för barnen från sig till oss. Jätte mysigt :)

  Sen är huset toppen… bra planering, gillestuga, öppen spis, jaccuzzi med mera… helt underbart.. Vart letar ni hus någonstans då?

 11. Ja alla tycker vi ju olika och skönt är väl det. Jag skulle aldrig vilja bo i Taberg t.ex. Men det baseras ju mycket på vart man är uppväxt osv.. Lite vart och hur man söker sig…
  Huvudsaken är ju att alla inte vill bo i exakt samma hus *skratt*

  Men i Taberg finns det ju en hel del lediga :)
  Sen vill man såklart hitta något som känns 110% rätt…
  Men känns det inte jobbigt att slita och renovera lägenheten nu när ni ändå tittar på hus?

 12. Jamen så känner jag med…. inget huskvarna *skratt*
  Ljungarum är ju trevlig men dyra hus. Eller iallafall lite väl dyra tycker jag.. Grästorp är ju faktiskt oxå väldigt trevligt…
  Men men, det gäller ju att hitta det perfekta huset :)

Stängt för kommentarer.