En liten titt på köket

Märker att det är längesen jag visade glimtar från vårt hem! Köpgalen som jag är när det gäller prylar till hemmet (finns ju massor man bara måååååste ha!) så finns det såklart en del saker som är nya, men jag har helt enkelt inte hunnit med. Nu börjar saker och ting lugna ner sig lite, och energin kommer tillbaka… Börjar idag med att visa lite detaljer från vårt kök:

Bild från när de nya gardinerna och fönsterbrädan precis satts upp.Ny lampa från Ikea i fönstret och klockan uppsatt på väggen.Förvaringsbox till tepåsar. Jag dricker själv nästan alltid löste, men vad gör man inte för de gäster som föredrar påste?! :)Vår sideboard med tavelhyllan uppsatt.

Förresten – kaklet är beställt, hämtat och uppburet i lägenheten. Snart kanske det kommer på plats på väggen också! :P

17 kommentarer:

 1. Mmmm, visst är det lätt beroendeframkallande att köpa ”nödvändiga :cool: ” grejor till hemmet?? Får dock en känsla av att jag måste ligga lågt ett tag, skulle bara bli ett litet skåp till badrummet på IKEA…. Och så slutade det med nästan 9.000 minus på kontot :razz: .

 2. Själv ska jag tapetsera imorgon. Turkost med magnlior på, bredvid kaminen och väggen mot sovrummet. Sen ska det sättas upp hyllor på väggen för mina böcker har förökat sig och får inte plats i mina Billy-hyllor längre.

 3. Vad mysigt ni har det! Tapeten ser jättefin ut. Roligt med omkakling! Det tänkte vi också försöka få gjort till våren någon gång (samt byta bänkskiva, ho och kran). Jag hoppas vi får se resultatet sedan :) Vilken underbar lampfot din farfar gjort! Roligt med hantverk som gjorts inom familjen. Trevlig helg! Kram, Sofie

 4. Ja det är såklart inte så lätt att veta. Vi kallar det för RoadShow. Vi har ett släp som lastas med ett uppmonteringsbart kök där vi visar olika typer av lådor/skenor och annan köksinredning. Detta monteras upp i en hyrd lokal och sen är det som en liten mini mässa för inbjuda kunder i området. På detta sätt kan vi visa mer saker live… Mycket bra och roligt faktiskt. Och för mig som annars sitter på kontoret så är det extra roligt att få träffa mina kunder….

  Hoppas ni har en underbar helg!
  Kram kram

 5. Hej hej!

  Så fint! Gillar tyget på gardinerna mycket. Har själv spanat på det. :) Gillar Teburken jättemycket också.

  Tack för ”kökstitten”. :) Kram Malin Inspiration design

Stängt för kommentarer.