En härlig dag i stugan

Igår träffade jag kompisen A med kelpien Cia för att träna igenom momenten i elitlydnaden, de ska tävla nästa fredag. Vi var här på gräsmattorna utanför min lägenhet, och man kan väl säga att Cia fick bra träning på blött underlag. *s

Cia Cia
Cia, foto från den 3 november 2007.

Idag skulle vi åka ner till stugan (bilder hittar ni här)för att där träffa pappa som åkt upp från Halmstad för att jaga med Johans pappa och några till. När vi kom ut till bilen så gick det inte att komma in!! Det verkar som att batteriet i nyckelns fjärrstyrning var slut, men av nån jädrans anledning så gick det inte att öppna genom att sätta nyckeln i låset heller!! Använder man inte det ”vanliga” låset så kärvar det… Jaja, jag var något irriterad kan man väl säga.

Eva och Jesper skulle följa med ner till stugan med sin Gizmo, så till slut bestämde vi att jag skulle följa med ner i deras bil, och så skulle Johan komma efter med Tinca i vår bil när vi väl kommit in i den. Som tur var så dröjde det bara nån timme extra innan han anslöt till oss. :) Vi hade en härlig dag i stugan och slapp faktiskt regnet!

Gizmo med familj Gizmo
Gizmo.

Pappas Målle hade några fina rådsjursdrev idag och på det allra första drevet han hade sköts det en bock för honom. :D Heja Målle – så ska det se ut! Himlans kul tycker jag, när nu pappa kommer upp för att jaga på Johans pappas mark. Nelli skötte sig oxå bra idag, men tyvärr bommade skytten rådjuret som hon drev.

Målle
Målle, på väg ut på sista drevet.

Tinca och Gizmo
Tinca och Gizmo.

UPPDATERAT!
Fler bilder från dagen hittar ni här.