Vår nya köksmatta

Matta i köket

Äntligen har vi då hittat en bra matta till köket! Jag har varit sugen på en plastmatta i svart/vit eller röd/vit men inte hittat någon som jag känt var perfekt. Såklart fanns ju Pappelinas mattor, men eftersom de är så dyra jag det inte känts aktuellt. Tidigare har jag sett en snygg matta ”Expo” på bloggen Inspiration & Design, och gissa om jag blev förvånad när vi råkade få syn på just den mattan i Jörgens Matthus här i stan! Den fick direkt följa med hem och nu ligger den och trivs alldeles ypperligt på köksgolvet! :D

Ja, och så får ni ju se en första titt på hur köket blev efter renoveringen… Ni kanske minns hur det såg ut innan? Hua, jag får rysningar!! Vi har ju tyvärr inte blivit färdiga, så ni får inte se så mycket ännu, socklarna är inte på plats, inte kaklet eller de nya tapeterna heller, men tja, ni får en glimt av luckorna och golvet i alla fall! *s*

3 kommentarer:

  1. Kikar tillbaka och tackar för din värmande kommentar! :smile:
    Vilken snygg matta du har köpt och vad härligt med köksrenovering! Kram Maja

Stängt för kommentarer.