Ro för själen

Ro för själen

Fick ett härligt plastfat i silver i julklapp av min syrra, med bland annat några härliga genomskinliga gelékulor på. De krympte dock ihop till nästintill ingenting ganska snabbt, så jag satte ihop ett litet ljusarrangemang och ställde på fatet istället. Jag har en del gelékulor kvar, men de ska jag använda längre fram. Som de flesta vet så älskar jag svart och vitt, jag fylls av en inre harmoni. :) Så jag plockade ihop några svarta och vita ljus, en vacker porslinskula (som jag också fick av syrran), och lite plastbitar på tråd som jag köpte till förra julen. Jo, resultatet blev jag nöjd med! :D

6 kommentarer:

  1. Jag gjorde den ju förra året så det är väl bäst man fortsätter trenden. :lol: Hoppas ni får en superkväll! Gott nytt år. :hurra:

  2. Jättefina kort, som vanligt :smile: Hoppas ni hade en trevlig nyårsafton och att 2008 blir ett toppenår :grin:

Stängt för kommentarer.