Vr nya kksmatta

Matta i kket

ntligen har vi d hittat en bra matta till kket! Jag har varit sugen p en plastmatta i svart/vit eller rd/vit men inte hittat ngon som jag knt var perfekt.Sklart fanns ju Pappelinas mattor,men eftersom de r s dyra jag det inte knts aktuellt. Tidigare har jag sett en snygg matta ”Expo” p bloggen Inspiration & Design,och gissa om jag blev frvnadnr vi rkadef synp just denmattan i Jrgens Matthus hr i stan! Den fick direkt flja med hem och nu ligger den och trivs alldeles ypperligt p kksgolvet! :D

Ja, och s fr ni ju se en frsta titt p hur kket blev efter renoveringen… Ni kanske minns hur det sg ut innan? Hua, jag fr rysningar!! Vi har ju tyvrr inte blivit frdiga, s ni fr inte se s mycket nnu, socklarna r inte p plats, inte kaklet eller de nya tapeterna heller, men tja, ni fr en glimt av luckorna och golvet i alla fall! *s*