Storrensning

Ja, vanligtvis kanske man röjer innan jul, men vi gör det efter. ;) Nu har vi kommit igång och rensar och röjer både här och där. Johan rensar ur kartonger han fortfarande inte kollat i sen vi flyttade för 10 månader sen och jag sorterar en massa pappershögar som ligger i datarummet. Vi har nämligen börjat städa ur datarummet, äntligen! :) Nu har en extrasäng kommit på plats och rummet börjar förvandlas från förråd till beboeligt. :D När köket är klart ska jag måla om datarummet och jag har redan klart för mig hur det ska bli! :)

Jag har även kollat igenom datorn och sorterat och rensat ut en massa musik och foton. Äntligen börjar jag få ordning på alla filer!!

Ikväll kommer Johans ena bror hit på middag, och det blir även hockey på tv:n. Ha en trevlig helg allihopa!

5 kommentarer:

  1. Härligt med rensning! :) Det är så himla skönt att få ordning på filerna på datorn också! :) Jag älskar att rensa bilder haha!

  2. Vi har också tillbringat mellandagarna med att RENSA. Jäte skönt att få ordning i skrivbord, förråd och andra gömmer där man gärna slänger ner saker.
    Ha en bra helg

  3. Ja, även här har det rensats…
    Stressiga höstveckor och fullbkade helger har bara flugit förbi och det är väl först nu som jag haft tid att se eländet! :mrgreen:

    Tack föresten för fina ord i min blog. Jag kikade just igÃ¥r runt pÃ¥ blogar och sidor och funderade pÃ¥ hur deras bilder kan vara sÃ¥ klara och härligt sollljusa när mina bara känns mörka och suddiga. Dina ord värmde därför lite extra! Men kanske helt enkelt blir ”hemmablind”?

    /Jenny & Mollyboll

  4. Fast det här var ju bara sånt jag VILLE ha. Jag har inte råd att köpa det. Plus att jag tycker det är liite tidigt för vårkläder. ;) Här har ju tusan inte vintern börjat än! :mad:

Stängt för kommentarer.