Tinca r utmanad

Tinca har blivit utmanad av Freja & Karlsson, Spira och Allt-I.

Varje utmanad hund skall skriva 6 underliga/konstiga fakta om sig sjlv p hemsidan och samtidigt ange reglerna fr leken. Sedan vljer man 6 nya hundar och gr en lista p dem och deras namn. Efter det r gjort skriver man en kommentar i de utmanades gstbok fr att de ska kolla in och lsa p ens egen hemsida fr mera information.

Eftersom denna utmaning varit igng ett tag nu s vljer jag att inte utmana ngra nya hundar, utan den som sjlv blir sugen fr ta med sig utmaningen sjlv hrifrn! :)

D brjar vi!

Sanningen om mig sjlv – Tinca

1. Jag kissar och bajsar p kommando (om jag r ndig vill sga, men ibland frsker jag nd fr att gra matte glad).

2. Matte och husse sger att jag fiser oerhrt ckliga fisar. Ibland vaknar jag nr jag slpper mig, och d gr jag och lgger mig ngon annanstans.

3. Jag kan sitta och stirra p mattes rygg en hel timme om jag tycker det r dags fr mat, ven om det r flera timmar kvar. S fort hon rr sig kastar jag mig ivg mot kket, fr jag tycker att det borde g snabbare d. Tyvrr fr jag inte maten nd…*suck*

4. Nr matte lmnar mig i bilen kan jag sitta i tv timmar och titta efter henne. Matte tycker det r trkigt att jag inte kan koppla av och sova i bilen, men jag har faktiskt somnat tv gnger i bilen under mitt 6,5 r lnga liv – det ni!! :) Medans matte och husse var borta menar jag d, ibland hnder det att jag somnar i bilen om vi ker lngt och bde matte och husse sitter i bilen.

5. Jag r rdd fr fiskarna nr de hoppar i akvariet och slr i glaset. D gr jag och gmmer mig under ngot bord nra mattes ben.

6. Jag tycker inte om min reflexsele, och frsker alltid smita ivg nr matte tar fram den. Matte tror att det beror p att jag associerar den till selen jag hade p mig nr vi cyklade med springern, och jag tyckte den dr springern var obehaglig. Numera travar jag fint jmte cykeln s vi behver inte den dr springern lngre, men jag tycker nd inte om reflexselen.