Halvvgs

Efter en hrlig helg hos mamma i Karlskrona r jag nu hemma igen. Igr tisdag mlade vi frdigt grundmlningen i kket, och idag har jag brjat med att mla med den ”riktiga” frgen. Det tar sin lilla tid att mla och man blir lite snurrig i huvudet av den starka lukten s pauser blir det lite d och d. :) Men snyggt blir det – vilken skillnad mot hur det var innan! Lgger in foto sen sklart, men jag vntar tills vi r klara med mlandet. Sen blir det till att ge sig p tapetseringen, frhoppningsvis i helgen.

Pappa kommer p besk i morgon och stannar till fredag eftermiddag. Denna gngen har han dock inte med sig ngra hundar, s det blir lite annorlunda. :)

Halva lovet r nu ver, jsses vad tiden gr snabbt… Och varken tid eller lust att sitta vid datorn har jag, s jag skriver mer nr andan faller p! Baj baj!