Två arbetsdagar kvar

Ja, nu har halva arbetsveckan gått, bara två dagar kvar innan det är Midsommarafton! Idag hade vi midsommarfirande på jobbet med rulltårta, dans runt midsommarstången till dragspel och midsommarlunch. Vi hade tur med vädret, det växlade mellan gråa moln och sol hela förmiddagen, men inte en droppe regn fick vi på oss! :)

Tincas allergen har äntligen kommit, det har varit väldigt försenat och hon skulle haft sin spruta i söndags. Hon brukar börja klia sig mycket direkt om man blir för sen med allergenet, men denna gången har det inte varit så farligt, så vi ska experimentera lite sa veterinären, och se hur många dagar det tar innan hon börjar klia sig, för att se om vi kan utöka avståndet mellan sprutorna med ett par dagar, vanligtvis får hon med 28 dagars mellanrum.

Jag vet att ni är många som frågat efter bilder på nya golvet, och jag lovar att det kommer så snart jag hinner sätta mig med det! Det ska upp en helt ny sida kallad ”Hemma hos”, ”Renovera” eller nåt liknande, där ska bilder på våra olika rum läggas upp så småningom, men som Lina påpekade – man vill ju gärna vara helt klart innan man visar bilderna! :D

Kram på er och TACK för alla besök och kommentarer jag får, både här i bloggen, i gästboken, via mail och i det riktiga livet! :)

UPPDATERAT!
Tisdagstema x3: Siffror, Natur & Röd.
Fotosajtens junitema: Blå.