Vad ska ni göra på midsommar?

Sista arbetsdagen innan det är midsommar, och regnet det bara öser ner! *trallar* Får försöka muntra upp mig lite… :) Vi ska fira midsommar hemma hos ett par kompisar och deras nyfödda dotter. Tar förmodligen buss dit och hem, Tinca kommer få följa med. Självklart hade vi hoppats på att kunna sitta ute i trädgården men som det ser ut nu får vi väl vara inomhus istället…

Hur ska ni fira midsommar?

7 kommentarer:

 1. Ska konsultera resedagboken om bra restauranger och ”måste” besök =) Det kommer att komma fler dagar i bildform men jag ligger liiiiite efter med uppdateringar på hemsidan. Det kommer dock. Ha en bra midsommar!! //Hanna & Gänget

 2. Vi kommer få ganska bra väder.. Men ingen supervärme som det var i början av månaden, trist. Vi har typ inga planer. Hade varit kul att hitta på något men det blir nog bara en liten grillning kanske :) Kram

 3. Jag ska fira den tillsammans med Jimmy och några kompisar här på Öland :) Supermys!

  Vad tråkigt att ni kanske får dåligt väder. Jag hoppas på fint här men jag vet inte alls hur det kommer bli :P

  Kramar!

 4. Här på Gotland hänger molnen hotfullt över oss, några droppar har vi fått men det är allt. Vi ska fira midsommar med lite minigolf nere i Visbyhamn :-P
  Ha en trevlig midsommar helg och hoppas regnet lyser med sin frånvaro.

 5. Hej! Ja jag kommer at få VÄRME i alla fall för jag kommer att glödga rör på Ovako!! Har eftermiddagarna hela helgen *surar*. Barnen har åkt till vår sommarstuga med farmor och farfar och farbror med familj…..Och vi är hemma (mannen och jag…) för vi ska alltså JOBBA. HUR orättsamt som helst *skrattar*
  Jag önskar Er en jättetrevlig midsommar och snusa riktigt mycket på den nyfödda, dom är ju för härliga!!
  /Hoforsligan

 6. här blir det som det ser ut enligt smhi (kanske man inte ska lita på alla gånger…) bra väder imorgon. hoppas på det! :)
  jag ska på lunch hos mamma medan seb jobbar, sen på kvällen åker vi ut till några vänner och grillar och umgås. härligt!
  glad midsommar! :)

 7. Glad Midsommar!!!! Ha en riktigt härlig helg och hoppas på fint väder! Nyfödd bebis? Ja men då får ni kanske gå på skift och vyssa då. :D

  Kram
  /Catja

Stängt för kommentarer.