Golvet frdigt!

I fredags var vi p terbesk hos veterinren och tog nya blodprover p Tinca. Trkigt nog hade hon minskat ner ett kilo p de tre veckor som gtt. :( Hon sktte sig faktiskt jttebra hos veterinren, hon avskyr ju att vara dr som ni skert redan vet. Jag bestmde mig fr att inte tvinga henne att ligga ner medan skterskan tog blodproven, utan satte henne p britsen och hll om hela henne medan jag pratade lugnt och klappade henne. Otroligt nog satt hon blickstilla nda tills skterskan var frdig och d orkade hon inte lngre. Duktig Tinca! Gjorde en sammanstllning p vad Tinca kostat mig i veterinrkostnader de senaste 2 mnaderna: 5100:-. Ska skicka ivg alla papper till Agria nu s blir jag ngra tusen kronor rikare om ett par veckor. Tur jag har en frskring, den har betalat sig flera gnger om…

ntligen har vi ftt golvet klart i hallen! Vi har jobbat p bra, brjade i onsdags kvll med att dra bort de tre lager plastmatta som lg dr, och skrapa bort ett filtlager som lg kvar p betongen. P fredag eftermiddag la vi p primern och nr pappa och ena hunden Nelli kom vid 21:30 p kvllen satte vi igng och la 21 hela klinkersplattor. P lrdagmorgonen fortsatte vi och la resten av de hela plattorna, och sen var det dags att brja sga till vriga plattor. Naturligtvis blev det strul och den sgen vi kpt som skulle fungera bra enligt affren var alldeles fr klen fr klinkersplattorna, s det var bara att ka tillbaka till affren och byta. P kvllen nr allting var frdigt kpte vi hem en grekisk familjebricka frn Pallas Atena hr i stan och medan vi vntade p den gick vi ner till Piren och tog en l.

Idag har vi fogat och nu r golvet klart! Vi ska kpa mrk silikon och lgga i kanterna mellan klinkersen och trsklarna, i vrigt r det klart! Vi r otroligt njda med resultatet och vldigt tacksamma fr all hjlp frn pappa Bengt! TACK! :D

Tinca har mestadels varit trevlig mot lptiken Nelli, frutom ett par gnger d hon ftt fr sig att stta henne p plats. Inte uppskattat av mig – sista gngen blev jag riktigt frbannad p henne och gav henne en rejl tillsgelse innan hon kte ut p balkongen. I vrigt har hon varit jttetrevlig, jag har gtt mnga rundor med de bda tikarna och Tinca har sktt sig bra! :)

Jag har ven skickat ivg 11 jobbanskningar, i veckan ska jag skicka ivg ngra till… Vilken hrlig sits man har! :)