Ngra rader

Dags att skriva ngra rader igen d! Nu har det varit svalare ett par dagar, igr njt jag av den lite kyliga vinden, av att kunna vara ute ett par timmar utan att avlida och att kunna njuta av solen! :)

Igr drog vi loss det gamla golvet i ena delen av hallen, ikvll ska vi ta resten av golvet. Vi hade tv lager med gammal plastmatta och sen sn annan slags golvmatta med en filtmatta under. Filten r fastlimmad i betonggolvet, och r ganska svr att f bort. :(

Nu har jag min jobbiga vecka d jag ppnar p jobbet (kl. 6.00) bde torsdag och fredag, vilket innebr att jag kommer vara helt slut i morgon nr jag gr hem klockan 12. Tinca ska p terbesk hos veterinren i morgon vid 15, fr att ta nya prover. Hon har *peppar peppar* haft bra avfring i TRE veckor, inte fisit srskilt mycket och lagt p sig lite enligt vad jag tycker. Fr se vad vgen sger i morgon. Hon fr ven maten uppdelad p tre ggr/dag fr att belasta magen med mindre mat vid varje mltid och det verkar fungera bra.