Några rader

Dags att skriva några rader igen då! Nu har det varit svalare ett par dagar, igår njöt jag av den lite kyliga vinden, av att kunna vara ute ett par timmar utan att avlida och att kunna njuta av solen! :)

Igår drog vi loss det gamla golvet i ena delen av hallen, ikväll ska vi ta resten av golvet. Vi hade två lager med gammal plastmatta och sen sån annan slags golvmatta med en filtmatta under. Filten är fastlimmad i betonggolvet, och är ganska svår att få bort. :(

Nu har jag min jobbiga vecka då jag öppnar på jobbet (kl. 6.00) både torsdag och fredag, vilket innebär att jag kommer vara helt slut i morgon när jag går hem klockan 12. Tinca ska på återbesök hos veterinären i morgon vid 15, för att ta nya prover. Hon har *peppar peppar* haft bra avföring i TRE veckor, inte fisit särskilt mycket och lagt på sig lite enligt vad jag tycker. Får se vad vågen säger i morgon. Hon får även maten uppdelad på tre ggr/dag för att belasta magen med mindre mat vid varje måltid och det verkar fungera bra.