Olidligt varmt

Idag har varit en hemskt varm och olidlig dag, vi har haft närmare 31 grader inomhus på jobbet. :( Vid halv två var jag redan helt utmattad och hjärnan fungerade inte riktigt på topp, ändå hade jag tre timmar kvar att jobba. Näe, usch, nu behövs det verkligen lite svalare väder, mycket regn och lite friskare luft ett par dagar så man kan ta igen sig.

Efter jobbet åkte vi hem och duschade hela familjen (även Tinca), och sedan åkte jag och Johan och kollade på klinkers till hallen. Vi har valt vilken sorts klinker vi ska ha, och dessutom är den billig! :D Inte helt fel när man fastnar för något som är billigt för en gångs skull. Förmodligen köper vi hem allt vi behöver i morgon, för i helgen ska vi äntligen byta golvet i hallen! :) Jag tror det kommer bli jättefint där. Pappa kommer upp och hjälper oss som tur är, det är inte helt lätt att veta hur man ska göra…

UPPDATERAT!
Helgens EFIT-bilder kan ni kika på här.