Årets första dopp!

Ja, idag har jag tagit mitt premiärdopp! Det var riktigt skönt i vattnet så jag var i en bra stund! Med oss var Carin och hennes boxertik Svea. Måste säga att Tinca skötte sig bra i vattnet, till och med så bra att jag vågade mig på att ta med mig kameran ner i vattnet och fota en del! :D Till råga på allt är fotona redan utlagda, inte dåligt va? *s*

Igår kväll blev jag bjuden ner till grannarna på grillning, jättetrevligt var det och gott att grilla på en ”riktig” grill, vi har ju bara elgrill på vår balkong. När jag väl kom hem fick jag sätta igång med att baka en kladdkaka som jag skulle bjuda på idag när mina kompisar kom på besök. Medan kladdkakan svalnade satt jag på balkongen med ett glas vin och tända ljus i lyktorna. Datorn fick följa med ut och jag surfade runt på mina favoritsidor. :) Mysigt!

Nästa helg blir det förhoppningsvis av att vi lägger klinkers i hallen. Lite strul fram och tillbaka har det tyvärr varit, men nu blir det förhoppningsvis av så vi kan lägga det åt sidan sen.

UPPDATERAT!
Årets första dopp!