rets frsta dopp!

Ja, idag har jag tagit mitt premirdopp! Det var riktigt sknt i vattnet s jag var i en bra stund! Med oss var Carin och hennes boxertik Svea. Mste sga att Tinca sktte sig bra i vattnet, till och med s bra att jag vgade mig p att ta med mig kameran ner i vattnet och fota en del! :D Till rga p allt r fotona redan utlagda, inte dligt va? *s*

Igr kvll blev jag bjuden ner till grannarna p grillning, jttetrevligt var det och gott att grilla p en ”riktig” grill, vi har ju bara elgrill p vr balkong. Nr jag vl kom hem fick jag stta igng med att baka en kladdkaka som jag skulle bjuda p idag nr mina kompisar kom p besk. Medan kladdkakan svalnade satt jag p balkongen med ett glas vin och tnda ljus i lyktorna. Datorn fick flja med ut och jag surfade runt p mina favoritsidor. :) Mysigt!

Nsta helg blir det frhoppningsvis av att vi lgger klinkers i hallen. Lite strul fram och tillbaka har det tyvrr varit, men nu blir det frhoppningsvis av s vi kan lgga det t sidan sen.

UPPDATERAT!
rets frsta dopp!