Liten rapport

Idag började jag 6 på jobbet, men eftersom första barnet inte skulle komma förrän 6:20 räckte det att jag var här då. Funkade jättebra faktiskt, det är lugnt och skönt på morgonen, och tiden går ju så himla fort när man börjar tidigt! Nu har jag rast (klockan är 10), sen är det lunch och sen går jag nästan hem (13:30). I morgon öppnar jag oxå, men då slutar jag så tidigt som 12!! Lyxigt värre… I morgon kväll ska jag på after work med några kollegor/kompisar från mitt förra jobb. Ska bli jättekul att träffa dem igen, en del av dem tycker jag verkligen mycket om och gillar att umgås med även privat.

När jag slutar tidigt hämtar jag Tinca på dagis och så tar vi en promenad i dagsljus antingen innan vi åker bussen hem, eller så hoppar vi av tidigare och går sista biten hem. Tinca brukar vara trött i skallen men full av springa-av-sig-energi när jag hämtar henne. I tisdags släppte jag henne utanför dagiset och hon kutade runt i den snåriga skogen som en galning. Kastade sig in bland snåren och tryckte sig igenom, kröp igenom hål och hoppade över högar. *s* Det är det bästa jag vet, att se Tinca springa runt som en galning, full av glädje! :)

Idag är det bra väder, lite kyligare och inget regn. SKÖNT! Hoppas det är likadant när jag hämtar Tinca, skönt att slippa lera och blöt hund, både på bussen och när vi kommer hem.

Tack alla för era ord, både här i bloggen och via mail/sms. Jag försöker hinna in till er oxå men tiden räcker inte alltid till. Jag lovar dock att jag inte glömmer er! :D

KRAM!

4 kommentarer:

 1. Det är ju kalas att börja kl 6, det var mitt favoritpass på Statoil.:)

  Mja så mycket blodfläckar från löpen märks inte av tycker jag.
  Tycker det går bra att ha en gammal filt på sängen och soffan under tiden
  om dom nu skulle kliva upp där.
  I nödfall om hon blött mycket har Yrla haft tikskydd 2-3 nätter eller så
  för sängens skull men det är sällan:)

  Hoppas du får det trevligt med kollegorna ikväll och att ni får en riktigt
  skön helg. Kramis.

 2. Hej där!

  Vad skönt att börja så tidigt. Jag gillar också att börja tidigt och därmed sluta tidigt ;) Det är väl så när man är en morgonmänniska!

  Kan riktigt se Tinca framför mig springa som en tok och hoppa omkring och vara lycklig hihi.

  Kram!

 3. Jo, visst är det skönt att sluta tidigt, men jag tcker bäst om kombinationen Börja sent och sluta tidigt…;-)…skojar bara..är lika mycket arbetsnarkoman som träningsdito…

Stängt för kommentarer.