Frsta dagen p nya jobbet

Frsta dagen p mitt nya jobb r avklarat. Verkar som ett bra stlle, helt annorlunda mot min frra arbetsplats men skert en nyttig erfarenhet! :) Nu ikvll r jag helt slut, den inte helt perfekta ventilationen gjorde att mina linser var suddiga ett par timmar innan jag gick hem, inte alldeles underbart direkt! Funderar p att ha glasgon p mig i morgon fr att inte anstrnga gonen fr mycket innan de vant sig vid luften dr.

Tinca har ett sr p svansen, inte alls roligt frsts. Vet inte om det uppkommit genom att jag rkade trampa henne p svansen vid nyr, eller om det r p grund av att vi missat kortisonet under nyrsresan (glmde medicinen hemma) eller p grund av att hon fick mnadens allergenspruta tv dagar fr sent. :( Allt p samma gng naturligtvis, inte konstigt att hon slickar/tuggar p sig. Hon ska f sova med tratt p i natt och vi ska ta med den till dagis i morgon ox fr att inte riskera att hon slickar mera p sret.

Fr vrigt har jag lrt Johan att spela Det diaboliska (ett kortspel som bara jag, min mamma och en till kan, vad jag vet)! Jttekul att ha ftt honom intresserad av det! :)