Första dagen på nya jobbet

Första dagen på mitt nya jobb är avklarat. Verkar som ett bra ställe, helt annorlunda mot min förra arbetsplats men säkert en nyttig erfarenhet! :) Nu ikväll är jag helt slut, den inte helt perfekta ventilationen gjorde att mina linser var suddiga ett par timmar innan jag gick hem, inte alldeles underbart direkt! Funderar på att ha glasögon på mig i morgon för att inte anstränga ögonen för mycket innan de vant sig vid luften där.

Tinca har ett sår på svansen, inte alls roligt förstås. Vet inte om det uppkommit genom att jag råkade trampa henne på svansen vid nyår, eller om det är på grund av att vi missat kortisonet under nyårsresan (glömde medicinen hemma) eller på grund av att hon fick månadens allergenspruta två dagar för sent. :( Allt på samma gång naturligtvis, inte konstigt att hon slickar/tuggar på sig. Hon ska få sova med tratt på i natt och vi ska ta med den till dagis i morgon oxå för att inte riskera att hon slickar mera på såret.

För övrigt har jag lärt Johan att spela Det diaboliska (ett kortspel som bara jag, min mamma och en till kan, vad jag vet)! Jättekul att ha fått honom intresserad av det! :)