Helgen

Eftersom jag var så positiv till att börja jobba tidigt på morgonen i mitt förra blogginlägg, så blev jag naturligtvis sjuk. Jag hade haft väldigt ont i magen i två dagar och började må riktigt illa under kvällen. Jag stannade hemma från jobbet på fredagen och framåt eftermiddagen började må bättre, men eftersom jag stannat hemma från jobbet kunde jag ju inte gå på afterworken heller tyvärr. Men det kommer fler gånger hoppas jag!

På lördagen gick jag lite på stan tillsammans med en kompis, och sedan åt jag och Johan en god middag tillsammans med min brorsa och hans tjej på kvällen. Söndagen ägnades åt att åka runt och titta på möbler samt att vi slutligen bestämde oss för vilka färger vi ska måla vardagsrummet, sovrummet och hallen i. Extrarummet väntar vi med, liksom köket eftersom vi ska göra om det så småningom. Nu är det bara en månad kvar tills vi flyttar! :)

Helgen har gått i ett och jag har inte haft många minuter ”över”, så det blev söndag kväll alldeles för snabbt! Jag har i alla fall hunnit med att byta bakgrund på min hemsida och att lägga ut några foton. EFIT från december har jag fortfarande inte hunnit fixa, och det finns en del andra grejer som ligger på vänt också. En viktig sak är dock att jag bestämt mig åt att ägna mig mer åt mig själv och mina egna intressen under 2007. Jag har lagt ner alldeles för mycket tid och energi på vad andra vill att jag ska göra, vilket resulterat i att jag fått stressa väldigt mycket för att hinna med mitt eget liv. Man måste ju prioritera här i livet, men jag har svårt för att säga nej… :)

En kommentar:

Stängt för kommentarer.