Tre dagar som gtt

Den hr veckan har varit tmligen fullbokad! Mndagkvllen var det inbokat kvllsmte p jobbet, s jag kom inte hem frrn framt halv tio. Idag slutade jag tidigt och tanken var att jag och Johan skulle hinna laga lgkttbullar/biffar innan han skulle till jobbet. Det slutade sklart med att han rusade ivg till jobbet och jag stod kvar och stekte biffar.:) Efter matlagningen kte jag ivg fr att fira av en kollega som slutar. Vi var ngra frn jobbet som trffades i en klubbstuga och t soppa, vfflor och sjng lite schlager (jag spelade keyboard). Brasan var tnd och det var jttetrevligt! Hemma vid halv tio idag igen och lagom trtt…

I morgon har jag kurs igen, men nu brjar det lida mot sitt slut. Efter i morgon r det bara tv gnger kvar! Knns jttekonstigt, tiden gr s himla fort… Jag kommer sakna dem, bde hundarna och deras gare.

Idag har det faktiskt varit ganska fint vder hr, sol och runt 14 grader! Bjuder p en bild frn i somras innan jag tackar fr visat intresse!:)

Tinca
Tinca under en simtur i Skellefte