Gudfadernmaraton och shopping

Efter en fullspäckad vecka såg jag verkligen fram emot helgen! Fredageftermiddagen ägnade jag och Johan åt att gå på stan och shoppa lite. Lördagen tillbringade vi på A6 köpcenter där jag shoppade fyra tröjor och en del annat. Besökte även en ny hundbutik här i stan och köpte med oss en del roligt därifrån. Tincas favoritaktivitet är numera att rusa till städskåpet och titta lystet på det för att se om det öppnas och något gott tuggben alternativt ett grisöra trillar ur. *s*

Övrig tid har vi suttit i soffan och tittat på hela Gudfadern-trilogin. Ärligt talat har jag aldrig sett filmerna innan och nu kände jag att det var dags att bli upplyst.:)

Ikväll har jag suttit och jobbat med lite foton, lägger in ett par exempel här…

Äpple

Äpple

Maskros

Maskros

En kommentar:

  1. Satt just och skrev om Gudfaderntrilogin i bloggen och såg 3 minuter senare att du gjort detsamma:) Tycker det är underbara filmer, särslikt dom två första.
    Du är utmanad så känner du för det så kika i mitt blogginlägg idag;)

Stängt för kommentarer.