Tjejsnack v.43 – Resor

  • När reste du senast?

Om man bortser från restid till och från jobbet och ägnar sig åt roligare saker, som till exempel utlandsresor, så var jag senast utomlands i augusti. Då reste jag till Irland och hälsade på min kusin som bor där. En av händelserna där var mitt kusinbarns dop.

  • Vilka länder har du besökt?

Danmark, Irland, Italien (Rom), Mallorca (med farmor och farfar när jag gick på lågstadiet), Tyskland & Österrike (skolresa i 9:an).

  • Drömresemålet?

Jag har haft Rom som drömresemål i stort sett hela mitt liv, men där har jag ju redan varit så jag kanske borde hitta på något annat… Venedig, Aten och Paris skulle jag vilja se inom en inte alltför lång framtid! Julhandel i London vore också härligt!

  • Roligaste reseminnet?

Jag har många härliga minnen, men Romresan med Johan i augusti 2001, vår första stora resa tillsammans, var underbar!

  • Tråkigaste reseminnet?

Besvikelsen jag kände när jag såg Collosseum i Rom och insåg att det inte alls kunde mäta sig med de bilder man sett, eller det man sett på tv.

En kommentar:

  1. nämen.. gillade du inte Colloseum i Rom? Det var ju synd, jag gillade det jättemycket!

    Men så är det med smaken :-)

    Ha det fint!

Stängt för kommentarer.