Nu är jag tillbaka!

Hej på er trogna läsare! Trots att jag ytterst sällan skriver något här numera så är ni många som tittar in regelbundet eller då och då. TACK! Livet rusar på och jag ska försöka sammanfatta lite av vad som hänt sen sist. Som jag skrev den 25 oktober:

Snart är det jul. Lucia. Julpynt. Julbak. Advent. Julsånger. Vad jag längtar. Snö. Pepparkakor. Glögg. Hyacinter. Pulka. Snölyktor. Snögubbar. Julkort. Paketinslagning. Julgran. Julskinka. Julmust. Energi. Lugn. Clementiner.

Ja, nu är det snart jul! Allt det där jag skrev om och mycket till, jag älskar tiden runt advent, lucia och jul. Samtidigt är det otroligt mycket att göra på jobbet med utvecklingssamtal, övningar inför advent, lucia och jul och en massa annat (jag brukar ju vara ansvarig för alla de där högtiderna på jobbet). Nu är det mesta avklarat, bara julavslutningen är kvar på fredag och sen är det långledigt. Underbart! :) Som jag behöver lite ledigt… Att ha tid att umgås med familjen, hitta på en massa kul saker eller bara vara hemma och ”fixa saker” som inte hunnits med de senaste månaderna.

Hösten har varit jobbig på många sätt. Energin har varit som bortblåst, sjukdomar för oss alla i familjen i flera omgångar och massor av ”måsten” som hängt över mig. Inte min höst helt enkelt. Men nu, när energin är tillbaka (jag fullkomligen sprudlar av idéer och lust att fixa & dona) – nu är jag också tillbaka! :D

8 kommentarer:

  1. Välkommen tillbaka! :) SKrattade gott åt ”Hajen” och ”Guppyn” längre ner :) Härligt inlägg!
    Önskar dig en fin onsdag!

  2. Äntligen! Har kikat in här titt som tätt för att kolla läget men det har ekat tomt. KUL att du är tillbaka :) Och återigen GRATTIS till nummer 2. Så underbart! Kram

Stängt för kommentarer.