Det här med att leva i nuet

Hej alla trogna besökare, ni som dag efter dag kikar in i min blogg men får gå härifrån ”tomhänta”. Jag tar mig inte tid att sitta vid datorn särskilt ofta längre, som de flesta av er vet är jag en riktig periodare när det gäller det mesta här i livet och just nu är jag inte i en sitta-vid-datorn-period. Det är så mycket som händer hela tiden, och de allra finaste stunderna är förstås de med Alicia. Att se alla hennes framsteg. Att se henne skratta. Att ligga i soffan med en nyvaken, varm och sömnig liten mini-Kattis på magen, med sitt huvud inkurat mot min hals. Det finns inget finare. Jag är så tacksam för varje minut, och de stunderna är så otroligt underbara. De stunderna fångar jag och bär med mig i mitt hjärta i resten av mitt liv. :love:

Det har varit lite sjukstuga här hemma, Johan har varit riktigt kass två olika omgångar nu och Alicia har också varit snorig och sovit dåligt, vaknat ledsen mitt i nätterna och inte kunnat somna om. Nu har hon dock sovit två hela nätter igen så jag tror det är över, för den här gången. Pust, vad snabbt man blir bortskämd med att alltid få sova hela nätterna!

Vad har jag gjort senaste tiden då? Ztimma har fått sig en välbehövlig renovering med kloklippning och trimning av hals, tassar, svans och öron. Jag har varit på inredningsparty och bokat in ett eget Living and Room-party här hemma den 15 november – är du sugen på att komma så säg till! :) Det har blivit afterwork på O’Learys med HV71-match, god mat och fina jobbarkompisar. Träffat vår föräldragrupp och sett de andra fina barnen. I fredags var jag på spelkväll hemma hos underbara Anneli i deras nya lägenhet. Åhh, jag vill också renovera!! :)

Framöver är det fullspäckat. Första hjälpen-kurs två kvällar, inredningspartyt, resa till Halmstad för att hälsa på släkten några dagar, sista uppgifterna som ska in i fotokursen, ett par inplanerade sjukhusbesök… Kan hända att bloggen inte blir högprioriterad direkt, men kanske behöver jag en paus från livet och sätter mig framför datorn en stund? :)

Halmstadresan ja! Vi ska få träffa en alldeles ny liten familjemedlem när vi åker ner. En helt färsk liten brorsbebis. :love: En ny liten kusin till Alicia. En lillasyster eller lillebror till Olivia. Bebisdoft. Mjuk hud. Och en helt plötsligt jättestor Alicia. Bebis vill tydligen stanna inne i varma magen, och jag går med pirr i magen här hemma, väntar och längtar. Kom ut nu!

3 kommentarer:

 1. Har aldrig fattat detta med bebisdoft. Hur kan man tycka om det? *skratt* Ni mammor är knasiga :)

  Jag har själv blivit riktigt dålig på att blogga. Tränar man inte hund så tränar vi själva eller är iväg på annat så tiden vid datorn blir mindre och mindre…

  Hoppas du får en underbar helg!

 2. För min del blir det inte heller så mycket dator på fritiden för numera jobbar jag vid dator och vill knappt se åt min egen när jag är hemma. ;)
  Då är det roligare att ägna tiden åt hundarna.

  Tack för kommentaren om bilderna :love:

  Ha en härlig helg :)

Stängt för kommentarer.