Buzzador: Natusan Bedtime Bath & Oil


Bild lånad från Buzzador.

Min första Buzzador-kampanj är igång! Som Buzzador får man prova nya varor, dela ut rabattkuponger och gratisprover. Man får erbjudande om olika kampanjer och väljer själv om man vill tacka ja, sedan får man hoppas att man blir uttagen! :)

Alicia har under lång tid haft stora svårigheter att somna på kvällarna och jag blev glad över att få prova Natusans produkter – kanske skulle våra kvällar kunna bli bättre äntligen! Vi har haft som kvällsrutin att först bada i det underbart lavendeldoftande badskummet, och sedan avsluta med massage med badoljan efteråt, helst framför brasan.

De första kvällarna var underbara, Alicia somnade smidigt (!) och vi hade jättemysiga kvällar. Badoljan är tunnflytande och går snabbt in i huden känns det som, huden är inte kladdig efteråt. Tyvärr blev Alicia förkyld efter bara några dagar och sov dåligt så kvällsrutinerna ändrades igen. Samtidigt blev hon torr i huden så jag återgick till att smörja in henne med miniderm, men ska prova badoljan igen framöver. Vi kan ju kanske använda oljan till massagen efter badet och sedan smörja in huden med miniderm på morgonen. Återstår att se hur vi gör! :)

Är du också sugen på att bli buzzare och prova nya produkter? Skriv en liten kommentar så skickar jag en inbjudan!