Najs med fredag


Sista bilden av Alicia inne i magen, taget 11 januari, 5 dagar innan hon tittade ut.

Jag har fått för mig att ”Äh, jag var väl inte så stor”, men så tittade jag igenom de gamla magbilderna och såg sista bilden som togs 5 dagar innan Alicia kom till världen och jo, jag var rätt så stor. ;)

Just nu längtar jag massor efter att två vänner ska få träffa sina inneboende, Anneli & Eva. Å sen i höst ska Alicia få en ny liten kusin, min brorsdotter Olivia ska få ett syskon! Så härligt! Tänk, Alicia och kusinen föds samma år, och ändå är det så lång tid emellan dem!

Äntligen är det fredag, vilket innebär att det om bara några timmar är helg (för alla dem som jobbar vill säga, jag har ju alltid helg!). Det ska bli så himla skönt att ha Johan hemma ett par dagar, att han får umgås med sin dotter och se alla framsteg hon gjort den senaste veckan.