Jag ser ljuset!

…eller snarare gräset, (i vår trädgård, på sina ställen) och det är helt underbart! Åh, vad jag har saknat vår gräsmatta efter denna långa vinter! Det är ju fortfarande över en meter snö på ett par ställen men det finns hopp! :D Idag skiner solen från en blå himmel, fåglarna kvittrar och temperaturen har letat sig upp över tvåsiffrigt-strecket. Kanske skulle bli årets första tekopp på altanen idag? :)

Dagens sanningar:

  • Jag älskar te (löste ska det vara)
  • Kladdkaka är det godaste fikat
  • Jag har äntligen fått tillbaka min inspiration till att vara kreativ i alla dess former
  • Jag har fått hur mycket lust & ork som helst att rensa & röja här hemma

5 kommentarer:

  1. LÅTER HÄRLIGT! Gör en utflykt till stan; här är det grönt och barmark överallt! ;) KRAM!

  2. Hellu!
    Här är jämntjockt av snö ;)

    Men ang frågan din så har jag inte mycket komma med. Om du kollar koden för det jag skrev längst ner om ttf titles. Det är där nått där om om själva titeln. Om man kan ta den och baka in i ”pages-koden” som listar menyn. Den koden hittar du nog i header.php

Stängt för kommentarer.