Min vackra Ztimma

Idag var vi i stugan i det härliga höstvädret och jag passade på att ta med mig kameran för att få lite nya bilder på Ztimma, med lite annan bakgrund än det vanligtvis blir. Provar att lägga in riktigt stora bilder här, hur ser det ut? På min stora skärm blir det såklart mycket bättre än de vanliga små bilderna (foton gör sig ju otroligt mycket bättre i stort format!), men på mindre skärmar kanske det bara blir fult? Senare kommer jag att lägga in lite fler foton från dagen, men de bilderna blir i mindre format. ;)

4 kommentarer:

  1. Så fina bilder.. Önskar jag kunde ta kort som du..

    Du får gärna fota lite nästa helg..
    jag vill väldigt gärna ha lite bra bilder. :) Och gärna även på mej och Gabbe.. Vi är ju aldrig med på samma annars.. :( Skulle nämligen vilja ha nåt att sätta i ram.. :)

    Ska bli så kul till helgen..
    Kram

Stängt för kommentarer.