Dags för badrumsrenovering!

Kollage med bilder lånade från Aspen.

Äntligen är det igång! Inte så att arbetarna har kommit hit för att renovera badrummet, men vi har i alla fall kommit en bit på vägen. Badrumsmöbler är inhandlade via kontakt på Aspen, och det känns så himla bra! Vi har också kollat en del på plastmattor och kakel/klinkers och när vi idag var på butiken och diskuterade olika alternativ med försäljaren så kom den nya kollektionen av Tarketts våtrumsmattor in i butiken. Och wow – jag och en plastmatta fann varandra direkt! ;) Åh vad fin den var! Och Johan hittade direkt ett golv som han gillade, så det känns verkligen kanonbra att sätta in plastmattor istället för kakel/klinkers. Så konstigt att nya kollektionen dök upp precis när vi var där, tidigare hade vi ju inte hittat någon som föll oss i smaken…

Nu ska vi kolla toalettstol, badkar, handdukstork, tvättställsblandare och duschblandare innan det är dags att sätta igång. Åh så fint det kommer att bli! Och vet ni vad det roliga är? Just nu är det dags för swap Badrum/Spa i Vita Gåvor – extra kul att se vad jag får för hemlig present som vi kan sätta i det nya badrummet (som för övrigt kommer bli vitt med svart golv)!! :)

4 kommentarer:

  1. Ser faktiskt ut exakt som det vi har i badrummet, fast vi har ek. Aspen är det, men jag kommer inte ihåg modellnamnet.

Stängt för kommentarer.