”Jag vet inte varför jag gillar Norrland…”


Solnedgång över Bodaträsket. Finns det något vackrare?

Två veckor i Skellefteå gick snabbt. Alldeles för snabbt. Vi har haft en underbar tid i stugan vid vattnet med fiske, bad och avkoppling på schemat. Mellan varven blev det släktträffar då hela släkten på Johans pappas sida bor i trakterna runt Skellefteå. Massor av fisk har vi fått, Ztimma har lärt sig att simma (och hoppa från bryggan!), och vi kan knappast klaga på vädret heller. :) Även om det är skönt att komma hem längtar jag redan tillbaka. Trots att jag rensat en hel del bland fotona i min kamera under resans gång har jag med mig 1249 foton hem att roa mig med. :D Så jag lovar, bloggen kommer att bli full av Skellefteåbilder framöver!

3 kommentarer:

  1. Jag älskar också Norrland!!! Kul att Ztimma kommit på tjusningen med att hoppa i plurret ;)

    Kram Lotta

Stängt för kommentarer.