Utmaning


Min nya utmaning – att virka amigurumis!

Jag blev inspirerad av Jenny att börja virka amigurumis och tänkte att jag behöver en ny hobby, så jag beställde en bok av Mia för att lära mig att virka och göra små figurer. För ett par dagar sen var jag iväg och köpte garn, virknålar, stoppning och letade fram lite roliga gratis mönster på internet och satte igång att virka! :D Det var riktigt kul vill jag säga! Första projektet blev att göra en liten mus, och den är klar förutom att jag måste fixa ögon så den kan se. ;) Nya projektet är en söt liten sköldpadda.

8 kommentarer:

 1. Kul med nya intressen men hur går det med hundträningen????????

  Planerat ngn start på tävling/prov?

  Nu har du ju all tid i världen att träna… du som har SOMMARLOV!!!!!!!! ;) :D

 2. HA-HA! Som att du behöver MER att göra!!! ;) Väldigt söta ser dom ut att vara i varje fall… :)
  Mvh
  Mjukdjursfantansten

 3. Hej! Hoppas att allt är bra med er………… Önskar er fortsatt trevlig sommar & hoppas att vi syns snart.’

  KRAM

 4. Heja heja heja!

  Det där var riktigt kul (men snabbt övergående) pyssel! Jag virkade som en tokig i säg 3 veckor och formligen sprutade ut möss, sköldpaddor, pingviner och andra lustiga små figurer innan inspirationen dog ut. Typisk mig egentligen. Haha!

  Lycka till!

 5. HEJ GUMMAN! HOPPAS NI HAR EN SKÖN SOMMAR! SOL, BAD, SLAPPA DAGAR I SKUGGAN OCH LITE ÄVENTYR! :P ÖNSKAR ATT VI SES SNART! KRAM.

Stängt för kommentarer.