Härligt härligt, men farligt farligt?

De senaste dagarna har  det varit varmt och skönt i sjön, så jag har varit i och badat två gånger.  Tanken är att vi ska få Ztimma att simma lite mer nu när vi tvåbenta kan vara i vattnet också. Det har gått framåt, första gången tog jag med henne ut i koppel så att hon inte bottnade, men sen släppte jag henne lös och hon stannade kvar ute hos oss och simmade runt. Igår hängde hon med mig ut på djupt vatten direkt, men simmade in ganska ofta och ställde sig där hon bottnade. Hon är ganska larvig och får för sig att vasstråna som rör hennes ben är läskiga, eller att hennes svans som plaskar är farlig…  Hon är riktigt underhållande! ;)

Igår hade jag med den lilla kameran så jag kunde få bildbevis på att hon faktiskt simmade, men nästa gång kommer jag garanterat ta med den stora kameran – en rörlig hund går knappast att fånga med lilla kameran…


Hemma i värmen, skönt att ha sjön bara 5 minuters promenad bort!

3 kommentarer:

 1. Försöker Ztimma dyka efter saker ? Zingel gör det hela tiden å glömmer nästan att simma då… :-/

  Lycka till med simträningen!!

 2. Underbart att det funkar bra!!!!

  och vilken härlig bild på hästen och Ztimma!!

  Det där med at dyka.. det gör deras faster!!! hela tiden!! :D Hon stoppar ner hela huvudet under ytan!! Inga betänkligheter där inte…

  kram kram

 3. Hon är ju bara för söt där hon står i vattnet och spanar.
  Ha det gott samt många kramar.

Stängt för kommentarer.