Det är ingen vanlig dag…

…för det är ju min födelsedag, hurra hurra hurra! :)

Väcktes av sambon och hunden som kom in och nynnande Ja må hon leva, och fick ett mjukt paket att öppna. En fin hood-tröja fick jag av sambon, som tröttnat på att jag lånar hans. :P Förstår bara inte vart frukosten-på-sängen tog vägen?

Solen lyser och himlen är blå – som alltid på min födelsedag! Jag tror att det varit dåligt väder en endaste gång den 4 juni och det var för ett par år sen. Sköööönt!

I skrivande stund har det trillat in 33 grattishälsningar på Facebook och några på mobilen. Farmor ringde såklart 10.18 då jag föddes (love it!) och pappa ringde och sjöng med imponerande stämma halv åtta på morgonen!

Jag har varit ute hela förmiddagen i trädgården och om en stund står det städning på programmet. Sen återstår det bara att plocka in ett par buketter med underbart doftande mörklila syrener… :)

Skellefteå
Om några veckor är vi tillbaka i Skellefteå… Längtar!

6 kommentarer:

 1. säger grattis :) på födelsedagen här med! :D
  blir jättekul att få träffa er i sommar igen! :)

 2. Säger grattis här med.. :D
  Vilken underbar bild!! Där skulle man kunna bo ju!!

  Antar att du har en underbart härlig dag i det fina vädret..

  Kram kram!!!

 3. GRATTIS!! :D

  Nej men så är det ju. Blogglusten kommer och går. Själv har jag märkt en nedgång i intresset sedan förra januari, av någon anledning tog det roliga slut lite när jag valde att inte vara så personlig i bloggen.

  Jag tycker absolut att du skall starta ett 365, dock skulle jag inte köra enligt teman som halva Sverige tycks göra. Jag kan ABSOLUT rekommendera ett 365 likt mitt – man tar en bild var dag. Punkt. Jag tar på vad jag vill, när på dygnet jag vill och har således ingen som helst press på att leta efter tema-sakerna i tid och otid. Dessutom har jag märkt hur mycket jag utvecklats sedan jag påbörjade detta. Rekommenderas med andra ord. :)

 4. * vitsen är ju att TA en bild varje dag, inte LÄGGA upp en bild i bloggen varje dag på ett förutbestämt tema som jag sett många andra göra… :D

 5. Grattis såhär i efterskott :)

  Vilket underbart kort. Den stugan skulle man minsann ha. Då hade jag spenderat varje ledig sekund där. Vems kan det vara?

  Vad ska ni göra i Skellefteå?

  Kram kram

Stängt för kommentarer.