Mot New York!

Ztimma med snöig apport

Nu åker vi snart! :) Hundvakt är ordnad, Ztimma ska vara nere hos pappa med sambo i Halmstad och på dagarna är hon hos farmor. Hon kommer få en härlig hotellvistelse med en massa kul hundar att leka med. :) Husvakt är också ordnat, så ingen tjuv göre sig besvär hos oss inte…

Ztimma får träningsfritt nån vecka, så jag räknar med att alla hjärnceller har arbetat ihop sig när vi sätter igång igen, hihi…

Till något helt annat – igår var det ett år sen älskade Tinca somnade in i mitt knä. Tiden går så fort. Jag tänker på henne varje dag, även om det numera mestadels är de glada minnena som tittar fram. För några veckor sen fick jag hem fotoboken med mina allra bästa bilder på Tinca – om ni inte har provat att göra en fotobok så rekommenderar jag det verkligen!

14 kommentarer:

 1. Ha det så himla trevligt (om du hinner läsa detta innan ni åker). Annars; hoppas att ni hade det riktigt bra!

 2. Ja och ändå hinner jag både med att ha ett rent hem, träna 3 hundar varje dag och njuta i soffan :)

  Dock brukar jag ju byta till gamla layouter hela tiden *skratt*

  Ha en underbar resa nu och glöm inte bort att ta mssor med kort för det vill jag minsann se sen :)

  Kram kram

 3. Nu fick jag tårar i ögon igen….förstår dig ang dina tankar på T. Tänker på Disa precis varje dag. Vad är en ”fotobok”?? Kanske en dum fråga ??? Hur gör man en sådan & vad kostar det??
  Lycka till på eran resa. Ät nu lite amerikanska pannkakor åt/för mig.

  TASSAR
  FIA, SIRI & WIRRA

 4. …och lilla tinca-vännen. vet precis hur det känns. senast igår fick jag en liten gråtattack över våra gamla karlsson-tant. men som du säger, oftast är det de glada minnena som man tänker på!

 5. Ha en riktigt trevlig resa.

  Njuter av dina vackra foton varje gång jag är inne. Vi måste nog ta tag i och göra upp om fotot till boken. Verkar svårt att få den utgiven och jag planerar ju att ge ut den i egen regi. Så fundera på saken.

  Blir väl ingen jätteupplaga, så du får fundera på fast pris för rättigheten att använda fotot på omslaget. Tror betalning per tryckt ex blir en dålig affär för dig…;-)

 6. Ha en underbar resa :)
  Tänker också på Tinca ibland, hon har lämnat många bra minnen hos alla hon träffat.
  Kram från mig och Svea.
  /C.

 7. Åh, era gottegrisar. Och Ztimma på hotellvistelse. Inte fel. Spara nu det stora äpplet, fler vill uppleva… Shoppa med måtta = MASSOR och ffa ha det helt underbart och njut!

Stängt för kommentarer.