Tredje advent

Tredje advent

Tredje advent… Det är lite svårt att förstå att det bara är 10 dagar kvar till julafton. Snön lyser fin sedan ett par dagar tillbaka men den hinner väl smälta bort igen lagom till den enda dagen på året då det bara måste vara vitt ute. För visst är det så att julafton inte är julafton utan snö?!

På jobbet har ”mina ungar” precis kunnat pusta ut efter att ha övat luciasånger i flera veckor. Våra fem luciatåg är avklarade och det med bravur – ungarna har gjort ett strålande jobb! Jag kan väl få ta åt mig en liten bit av äran då det är jag som valt låtar och övat och övat och övat med dem…? Snälla! ;) Pustar ut, åtminstone för stunden. Nu är det nämligen dags att börja fokusera på julavslutningen nästa vecka som jag ska spela piano på åt klasserna som ansvarar för den. Många övningar även den här veckan, men det är kul förstås! Det finns inget bättre än julmusik…