14 kommentarer:

 1. Sicken sötnos hon är :)
  Hur går det med träningen?

  Ja det där med vittringen är knasigt… ha ha… men precis som du skriver. Nog väldigt viktigt med att hunden har ett bra lugn innan. Hmmm en sak till att lära in *skratt*

 2. Fasen va tiden går fort, det va inte länge sedan du & Ztimma kom upp till klubben då hon va 12v . Ja du Kattis det kan va svårt detta med att få tiden att räcka till, har oxå svårt m detta då vi har mkt på jobbet. Ibland så känns det som om man inte räcker till . Men säg till om du känner för att träna nån dag om så bara för liten stund, vi kan ju vara där vi var förra gången.

  TASSAR
  FIA & SIRI

 3. Det borde man ju ha kunnat räkna ut att det inte går pausa sig genom hela Advent :-( så tills vidare så kör vi nån slags halvdvala :) fast jag har iofs kommit fram till att jag inte vill skippa hemsidan helt och det mest beroende på att där kan man ju iaf spara en del bilder och även collage, vilket åtminstone inte vår blogg fixar !

  Kramizar

Stängt för kommentarer.