18 kommentarer:

 1. Tänk jag trodde alla kelpie var bruna, nu lärde jag mig nåt nytt.
  Jag kommer tillbax så fort du uppdaterat igen för o kika på nya bilder och läsa om vad ni pysslar med, har dig på RSS-feed.

  Ha en bra vecka

 2. Jätte fina kort. Älskar det på Aiko :)

  Det som hände:
  Situationen var den att jag skulle lägga Ozzy plats. Han har legat plats tidigare och är inte ett dugg rädd för skott. Men först lägger han som ska skjuta ner sin hund och går in i skogen. Redan då kändes det fel eftersom Ozzy och andra hundar hade full fokus på honom. Sen står han där inne och inget händer. Sen ropar han till tävlingsledaren (måndagsansvarig) att jag vill gärna att du säger till när jag ska skjuta vilket hon direkt gör och då har Ozzy fokus på skytten och det smäller av och han ser ju själva avfyrningen och när det är mörkt så skiner det ju upp lite. Vilket resulterar i att Ozzy reser sig och går mot mig. Han har svårt att släppa hela situationen sen och kommer inte igång i kamp eller något. Vid kommande skott springer han till bilen. Och detta är en hund som skytten har stått och skjutit vid precis under jakten utan att han har reagerat. *suck* blir as trött på detta.

  Men vi gick ner senare på planen jag och Fia och lekte med Ozzy och då började han kampa rejält och han fick även leka med Fias schäfertik Siri som han gillar så mycket. Nere på planen med där det annars är förbjudet *skratt*
  Ne men jag kände att han skulle få en positiv avslutning innan vi åkte men så det var ju skönt. På fredag ska jag träffa min Guru Peter och skott träna lite och så ska vi titta på det då. Tror med att det endast var en engångsgrej för att det blev så jäkla fel uppställt.

  Men jag ska aldrig mer träna med idioter på en måndagsträning som förstör mer än vad det hjälper!

  Kram kram

 3. JAG BLIR LIKA IMPONERAD VARJE GÅNG JAG SER VILKA UNDERBARA BILDER DU TAR. HELT OTROLIGT VAD DUKTIG DU ÄR!!! HOPPAS ATT VI KAN FÅ TILL EN DAG DÅ DU KAN FOTA SIRI.

  KRAMAR & TASSSAR
  FIA & SIRI

 4. Nja, det är ju lydnadslydnaden jag ska lägga lite på hyllan.
  Sen tränade jag ju Ozzy varje dag innan men nu när vi pausar är det kanske 1-2gr i veckan.

  Tänkte försöka mig på en lkl3 till hösten nästa år och köra brukset nu ett tag. Så jag hoppas han inte reagerar igen men då är det nog bara att träna bort för så berörd blev han inte.

  Men visst blir man förbannad när det blir sÃ¥ fel… *suck*

  Kram kram

 5. Du är helt sanslöst duktig på att fota. Drutten är min favvo med. Härligt att läsa om din hundträning. Ska bli kul att se er framöver. Ha det gott!

 6. Hoppas att nån kom med flyttgröt till dig ;) ! Väldans snyggt blev det på nya stället ( som om det inte vore snyggt förut .. *s* ) och även jag sällar mej till Druttens fanclub :-) !!

 7. Hade helt missat flytten *skämmas* men det är klart vi hänger med! Jättefint har det blivit. Hem & ändra länken bums!

 8. Snygga hundporträtt med olika karaktär.
  såsom deltids-aussieägare gillar jag självklat den
  sköna valpen bäst :-)

Stängt för kommentarer.